Werkwijze en investering

Het samenwerken met een virtual assistant heeft nogal wat voordelen. Ten eerste bespaart het tijd, die je beter kunt besteden. Aan het verder laten groeien van jouw onderneming. Of aan je gezin, een dagje sauna, netwerkbijeenkomst of andere belangrijke zaken.Daarnaast levert een zaakassistent ook kennis op. Kennis op gebieden waar jij niet aan toe komt of misschien minder verstand van hebt. Je profileren op LinkedIn bijvoorbeeld of het schrijven van een privacyregelement. En wat dacht je van focus? Ik help je zaken uitzoeken, zodat deze niet blijven liggen en ben daarmee je sparringspartner om het uitzoekwerk ook praktisch uit te voeren.

Werkwijze en investering

Eigenlijk is het heel simpel. Je neemt contact met me op, ik kom langs, we bespreken je doel en ik vertel je alles over mijn werkwijze en voorwaarden. Vervolgens ga ik zo snel mogelijk aan de slag. Bij jou op locatie of bij mij op kantoor als virtual assistent. En als de klus geklaard en het doel bereikt is, dan vertrek ik weer.

Ik werk graag proactief. Dat betekent dat ik vanuit mijn kennis en ervaring met je meedenk en samen met jou tot de meest efficiënte oplossing wil komen. Geen brandjes blussen dus, maar structurele en duurzame oplossingen.


Het flexibele uurtarief van de Zaakassistent is € 55,- exclusief BTW voor korte projecten. Wil je intensieve ondersteuning en wekelijks minimaal vier uren uitbesteden? Dan maken we een aparte afspraak.

Landelijke dekking vanuit Sneek

Mijn kantoor bevindt zich in Sneek, maar als virtual assistent kunnen mijn klanten zich overal bevinden. Afstand is dus geen bezwaar.
"Petra is mijn klankbord. Ze komt door haar vragen snel tot een prioriteitenlijst, zo lukt het mij om te focussen."
partner-met-ass-willeke-verwoerd
Willeke Verwoerd