Petra heeft flink de bezem door onze communicatie gehaald

Gerda Vink van Stichting Present Enschede
Organisatie

Stichting Present Enschede

Contactpersoon

Gerda Vink

Petra heeft onze organisatie flink vooruit geholpen door een professionele en gestructureerde aanpak van de externe communicatie. Dat was iets wat door alle drukte in de waan van de dag nogal eens ondersneeuwde. Het gaat dan bijvoorbeeld om een periodieke nieuwsbrief, het up-to-date maken van de Facebookpagina en website, et cetera.

Petra is flexibel qua werktijden en werk vanuit huis en op ons kantoor. Daardoor kon ze haar werkzaamheden vlot afronden. Daarbij heeft ze ons de nodige kennis bijgebracht en tips gegeven, zodat we zelf de externe communicatie weer konden oppakken.

Accuraat, meedenkend, communicatief en altijd enthousiast. Dit zijn de woorden die Petra's inzet het beste omschrijven. Stuk voor stuk prachtige eigenschappen die aansluiten bij haar ambities om van De Zaakassistent een succes te maken.

Stichting Present slaat een brug tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Als makelaar in vrijwilligerswerk bieden zij de mogelijkheid voor vrijwilligers om zich in de eigen woonplaats in te zetten voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement. Voor 1 dagdeel of voor langere tijd.
stichting present enschede gerda vink