De Zaakassistent stelt proactief orde op zaken

Fred van Dijk van PCV Group
Organisatie

PCV Group

Contactpersoon

Fred van Dijk

Petra is bij PCV Group ingesprongen om capaciteitsproblemen op het gebied van officemanagement op te lossen. Ze kreeg vanaf dag één een omvangrijke takenlijst op haar bord op secretarieel en communicatief vlak: postafhandeling, afspraken regelen en agenda’s bijhouden, telefoon beantwoorden, vastleggen van vergaderingen, regelen van lunches, diners, overnachtingen en reizen, nieuwe huisstijl ontwikkelen en bewaken, website bijhouden, coördinatie met websitebouwer, fotograaf, grafisch ontwerpbureau, mailingen verzorgen, interne en externe communicatie verzorgen, regelen van werkstudenten, maken van verkooplijsten, leaflets, intranet en beursvoorbereiding. Eigenlijk teveel om op te noemen.

Petra is een ervaren kracht die snel orde op zaken stelt en die proactief aan de slag gaat om drukte en crises weg te werken en herhaling daarvan te voorkomen. Zij kan op tijd en adequaat onderwerpen aanreiken waarover een beslissing kan worden genomen. Dit schept ruimte voor onze kerntaken. Ze is ontzettend goed in het organiseren van rust, het organiseren van mijn agenda en die van anderen.

Het is ontzettend fijn om te kunnen bouwen op een professional die in staat is om oplossingen te bieden voor bijvoorbeeld communicatie, website of huisstijl.

PCV Group is een onafhankelijke partner voor technische end-to-end productontwikkeling. Zij verleent kwalitatief hoogwaardige diensten aan bedrijven in de consumenten-, industriële en medische productenmarkt. PCV Group heeft een focus op hoog volume, high tech, low cost, dispensing & dosing-systemen en componenten daarvan.
pcv-group-fred-van-dijk