Raapt de balletjes op die wij soms laten vallen

Bart Nijhuis van Orange8
Organisatie

Orange8

Contactpersoon

Bart Nijhuis

Na jarenlang gewerkt te hebben met een officemanager op kantoor, kreeg ik van een vriend de tip om te gaan werken met een virtueel assistent. Ik had wat bedenkingen vooraf maar ik ben helemaal om.

Werken met Petra bevalt ons uitstekend. Ze kent veel pakketten (is snel ingewerkt) en doet de planning, de administratie, ontwerpt, houdt de website bij en raapt met een lachend gezicht de balletjes op die wij soms laten vallen.

Zelfstandig, flexibel, snel en regelt de boel goed, wat mijzelf en de andere trainers rust geeft.

Aanrader!

Orange8 gelooft dat mensen zich ontwikkelen wanneer ze zichzelf uitdagen. Ieder mens, ieder team en iedere organisatie is hierin anders. De cultuur en de gewoonten bepalen hoe je met elkaar samenwerkt en voor welke uitdagingen je staat. Er zijn volop boeken, blogs, trainingen, seminars etc. beschikbaar over hoe het beter kan. Maar die zijn niet op maat. Niet voor jullie situatie. Het draait daarom niet om dat ene boek of model.

Het draait ook niet om de trainer. Het draait om jullie uitdaging. Orange8 is er om de juiste praktische tools, events en praktijkgerichte trainingen te geven zodat je samen kunt werken aan jullie uitdaging. Orange8 helpt jou en je team om het beste uit jezelf te halen.