Petra is mijn klankbord en zet mij op het spoor van 'doen'

Willeke Verwoerd van Ondernemerschap in de Zorg
Organisatie

Ondernemerschap in de Zorg

Contactpersoon

Willeke Verwoerd

Net als zoveel andere trainers bewoog ik het afgelopen jaar van zaaltje naar zoom. Niet helemaal ideaal, maar het bracht me op het spoor van ‘online leeromgevingen’.

Kennis tot me nemen op mijn eigen tijd en plaats en persoonlijke begeleiding op maat past me goed. Dat wilde ik ook voor mijn doelgroep van zelfstandige zorgprofessionals! Daarbij had ik de wens en verwachting dat ik daardoor de prijs van mijn aanbod in zaaltjes kon verlagen, omdat online leren schaalbaar is.

Ik had al vaker een beroep gedaan op Petra en ik wist dat ook zij altijd bezig is met zichzelf te verrijken met nieuwe kennis en kunde. Daar had ze ook het maken van een leeromgeving in LearnDash binnen een Wordpress omgeving aan toegevoegd. Samen hebben we een plan gemaakt en de taken verdeeld en zijn we aan de slag gegaan. Petra heeft ervoor gezorgd dat ook de betalingen voor de modules en het inloggen door deelnemers automatisch verwerkt worden.

Binnen een paar weken stond de leeromgeving als een huis!

Ook wees Petra me op een subsidieregeling, waardoor het financieel nog aantrekkelijker werd om de leeromgeving te bouwen. Het is inhoudelijk ontzettend veel werk, meer dan ik dacht, maar met Petra op de achtergrond, die ook technisch meedenkt en doet, is het een superleuk project op maat geworden, waarin we heel efficiënt en effectief samenwerken.
partner-met-ass-willeke-verwoerd