Petra is echt een topper!

Joseph Oubelkas, spreker en schrijver
Organisatie

Oubelkas Communications BV

Contactpersoon

Joseph Oubelkas

In één zin: “Petra is echt een topper!”

Het aller- allerbelangrijkste vind ik dat ik alle zaken (o.a. de planning van afspraken, klantcontact en de administratie) die ik aan Petra overlaat kan loslaten. Ik hoef er niet achteraan en weet dat Petra alles keurig regelt. Dat is écht een verademing, want dat creëert zoveel ruimte voor mezelf en hetgeen waar ik me 100% op wil focussen en dat is spreken en schrijven.

Petra, ik hoop oprecht dat we zo nog lang mogen samenwerken!

Iedereen heeft een verhaal. Dat van Joseph gaat over omgaan met tegenslag en verandering. Over keuzevrijheid en doorzettingsvermogen. Op 24-jarige leeftijd wordt Joseph onterecht veroordeeld voor drugssmokkel. Hij krijgt 10 jaar celstraf en belandt onschuldig in een gevangenis in Marokko.

Onafhankelijk onderzoek van het ministerie van Buitenlandse Zaken wijst uit dat er geen enkel bewijs is. Ondanks de onterechte opsluiting en het harde gevangenisleven besluit Joseph er het beste van te maken. Hij relativeert, waardeert het kleine, koestert wat hij heeft en zet zijn verdriet, woede en frustratie om in positieve energie. Na 1637 dagen komt hij vrij: sterker, positiever en veerkrachtiger dan ooit.

Joseph’s verhaal is even bizar als inspirerend. Met zijn levensveranderende ervaring heeft hij inmiddels tienduizenden mensen geraakt, ontroerd, gemotiveerd en verder geholpen in het leven. Een lezing bijwonen of zijn boek(en) lezen zet je aan het denken, maakt je bewuster en geeft een enorme energieboost!