Een veelzijdige, betrouwbare en leuke vrouw om mee samen te werken

Yvonne Lemmens van Hartelijk Gefaciliteerd
Organisatie

Hartelijk Gefaciliteerd

Contactpersoon

Yvonne Lemmens

In een tijd waarin ik zo druk was met allemaal mooie opdrachten dat mijn administratie er bij inschoot heb ik de hulp van Petra ingeroepen. En dat was een hele goede beslissing. In no time was alles op orde. Op deze manier kon ik mij richten op de dienstverlening voor onze klanten.

Petra is erg veelzijdig. Van administratie, marketing en communicatie, vormgeving tot en met co-hosting bij grotere online bijeenkomsten. Ik kan echt op haar terugvallen. Daardoor blijft ook in piektijden de dienstverlening op orde. Ik voel me dan echt ontzorgd. Petra is prettig in de omgang, geduldig, zorgvuldig en flexibel. Ze denkt echt mee en dat stel ik op prijs.

Voorbeelden van werkzaamheden:
  • Boekhouding in Moneybird.
  • Instellen van mijn computer, contact met helpdesks om zaken op te lossen.
  • Regelen van drukwerk van promotiemateriaal inclusief verzending naar cursisten
  • Vormgeving E-boek en trainingsmateriaal
  • Informatie en offertes van diensten opvragen.
  • Co-hosting online sessies: bedienen Mentimeter, MS Teams, ZOOM & Powerpoint. In de gaten houden van de chat, deelnemers helpen met technische vragen, notulen maken tijdens trainingen. Zodat ik als facilitator en trainer minder hoef te multitasken en me beter kan concentreren op het proces en de inhoud tijdens een sessie.
Yvonne is partner bij Hartelijk Gefaciliteerd, een organisatie-adviesbureau, facilitatie- en trainingsbureau. Yvonne is dagvoorzitter, facilitator, trainer, bedrijfseconoom en adviseur Human Resource Development. Haar motto is ‘involvement creates commitment’. Echt eigenaarschap maakt dat iets gaat vliegen. Daarvoor heeft Hartelijk Gefaciliteerd een aanpak die werkt. Zij staat voor bijeenkomsten met impact.

Yvonne ontwerpt en faciliteert in verandertrajecten en ook losse bijeenkomsten. Daarnaast is zij een zeer ervaren trainer in het interactief leren werken met groepen.
yvonne lemmens