Een punctuele, zorgzame professional met altijd een glimlach op het gelaat

Frank Zuidinga van Blik-Opener
Organisatie

Blik-Opener

Contactpersoon

Frank Zuidinga

Petra is iemand die van opruimen haar hobby heeft gemaakt. Ze is iemand die orde in de chaos weet te krijgen. Op efficiënte en professionele wijze heeft ze mijn boekhouding en administratie op orde gebracht en lopende zaken correct afgehandeld zodat ik tijd had om me bezig te houden met mijn eigenlijke werk.

Ze is een aanpakker pur sang, maar altijd begripvol en met geduld voor de makke van een ander. Ze voert haar werkzaamheden niet alleen perfect uit, ze doet meer: denkt met je mee, fungeert als klankbord en geeft advies. Overigens zonder zich daarin op te dringen. Ze helpt het proces altijd verder.

Blik-Opener ontwikkelt sinds 2006 programma’s en ‘gereedschap’ om jong talent tot bloei te laten komen. In haar programma’s combineert Blik-Opener de wijsheid van ervaren professionals met de vernieuwingskracht en frisse ideeën van jonge professionals. Blik-Opener wordt mede mogelijk gemaakt door loopbaancoaches, theatermakers, visueel vertalers, levenskunstenaars, vrijdenkers, wereldverbeteraars en ondernemers.
blikopener-frank-zuidinga