Simplify your life

Simplify your life: doe waar je goed in bent en besteed de rest uit aan een ander. Waarschijnlijk wil je zelf ook niets liever dan je op de hoofdZaken richten en zo weinig mogelijk tijd aan randZaken besteden. Dat leidt immers alleen maar af van je doel: voldoende omzet en groei van jouw zaak.

Zoveel te doen, ik heb nog zoveel te doen…

Waarschijnlijk loop je niet over van enthousiasme als je aan de slag moet met e-mails, offertes, facturen en belastingaangiften. Op netwerkbijeenkomsten hoor je over het nut van social media en een actuele website en je zet dit bij thuiskomst zuchtend op je lijstje van dingen die je nog moet doen. Het resultaat? Je to-do lijst groeit, terwijl de groei van je bedrijf stagneert. En je blokkeert, omdat je teveel aan je hoofd hebt.

De Zaakassistent schept orde in de chaos

Je voelt hem al aankomen: daar is een oplossing voor. Een ervaren virtual assistant die je praktische zaken uit handen neemt en die orde op zaken stelt. Iemand als ik dus. Waar nodig doen we het samen, waar het kan voer ik de werkzaamheden zelfstandig uit, zonder dat je de regie kwijtraakt. Ik haak gewoon even tijdelijk aan en vertrek weer als de belangrijkste bijZaken geregeld zijn. Intussen kun jij gewoon op de hoofdZaken richten.

Wat levert de Zaakassistent op voor jouw zaak?

  • Minder stress en meer motivatie. Ik ken niemand die gemotiveerd aan het afhandelen van een takenlijstje begint. Nou ja, met uitzondering van mezelf dan. Ik doe niets liever.
  • Voldoende ruimte in je hoofd voor creativiteit. Dat is essentieel, want nieuwe ideeën en plannen zijn voorwaarden voor een succesvol bedrijf.
  • Je blijft je concurrenten vóór. Het aantal zelfstandigen in Nederland groeit en je voelt misschien de hete adem van de concurrentie in je nek. Tijd om je te richten op waar je goed in bent en de rest uit te besteden. Zodat je verder kunt groeien, kunt professionaliseren en specialiseren.
  • En misschien wel het allerbelangrijkste: je werk is een stuk leuker als je verlost bent van de regelrompslomp die nu eenmaal bij het ondernemen hoort.
Wat mijn klanten vinden is natuurlijk veel belangrijker dan wat ik hier schrijf. Lees in 'Projecten' wat mijn dienstverlening hén nu eigenlijk heeft opgeleverd.

Kortom

Je bent een zelfstandig professional of een ondernemer die zich wil richten op de hoofdZaken en de groei van het bedrijf. Je besteedt praktische randzaken liever uit aan een andere professional. Met deze knop regel je dat binnen een minuut.