De assistent

De meeste moeders worden wanhopig bij de aanblik van de kamer van hun puber, waar het vaak één grote ravage is. Mijn moeder niet. Ik was namelijk als kind al gek op organiseren en opruimen. En dat is nooit veranderd.
Orde scheppen in de chaos, dat is wat ik het liefste doe. Gelukkig heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Organiseren, prioriteren, regelen, afstemmen en het overzicht bewaren: je kunt me niet blijer maken. En laten dat nou vaak net de dingen zijn waar ondernemers geen tijd voor hebben.

Wat kan ik als assistent voor je doen?

  • Ik maak alle bijZaken inzichtelijk en creëer overzicht.
  • Ik adviseer en begeleid je bij de praktische uitvoering van alle bijZaken.
  • Ik doe de concrete uitvoering en maak je to-do lijst leeg.

Van secretaresse en officemanager naar Zaakassistent

Een aangeboren ‘talent’ is natuurlijk niet voldoende. Naast ervaring is ook kennis belangrijk. Na jarenlang als secretaresse en officemanager te hebben gewerkt, rondde ik daarom in 2011 de hbo-studie Communicatie af. Daar leerde ik hoe je boodschappen overbrengt, maar ook hoe je de weg vrijmaakt om die boodschap over te brengen. En op welke manier je de ander de ruimte geeft om te doen waar hij of zij goed in is.

Pragmatische en praktische werkwijze

Ik hou van pragmatisch en daadkrachtig. Daarbij gaan we van denken naar doen. Voor mij geen theoretische strategie, maar gewoon een praktisch en werkbaar stappenplan. Vervolgens voer ik als echte ‘doener’ de stappen natuurlijk graag voor je uit, maar uiteindelijk is het mijn doel om misbaar te zijn. Als alles op de rails staat, dan kun je zelf weer verder.

En heb je me in de toekomst weer eens nodig voor een klus of bij piekdrukte, dan bel je me gewoon even.
"Accuraat, meedenkend, communicatief en altijd enthousiast."
stichting present enschede gerda vink
Gerda Vink
Stichting Present

Kortom

Ik organiseer, schep orde en maak je lijst van bijZaken overzichtelijk. Daarnaast voer ik je praktische actiepunten uit en ik zorg ervoor dat jij je kostbare tijd kunt besteden aan de werkzaamheden waar je blij van wordt. On demand, bij jou op de zaak of vanuit mijn eigen kantoor.