Virtual assistant in optima forma

Al iets meer dan een jaar ondersteun ik Blik-Opener te Amsterdam. Blik-Opener biedt loopbaanprogramma’s en individuele coaching voor young professionals. Het gaat over ontdekken, toetsen en waarderen van jouw talent. Je leert waar om jouw talent gevraagd wordt en dus tot zijn recht komt. Je maakt werk van je dromen en richt je loopbaankompas daar op af.

Voor mij een echte mooie ondersteunende rol: ik doe de administratie, beheer de website en ik plaats een advertentie of een bericht op Facebook. Bij Blik-Opener hebben we de afspraak gemaakt dat ik de administratie actief beheer, ik neem initiatief. Communicatie-werkzaamheden doe ik alleen reactief, op aanvraag. Mooi toch? Alles kan.

Geef eens een carrière cadeau

Maar goed. Wat ik eigenlijk zeggen wil, is dat ik trots ben op de voucher die ik voor Blik-Opener heb mogen ontwerpen. Ze hebben voor het nieuwe jaar een prachtige actie uitgezet: een goed gesprek over een volgende stap in jouw carrière of loopbaan.

In een uur tijd aan de slag gaan met vragen als: waar ligt mijn talent, hoe kom ik tot mijn recht en welke stappen kan ik nemen? Voor iedereen die wel een carrière-zetje kan gebruiken. Misschien dus voor jezelf, maar ook leuk voor een ander.

Ik vind het een prachtige actie. Wil jij ook zo’n bon? Bestel ‘m dan hier: http://bit.ly/cadeaubonblik-opener

Wil jij ook ondersteuning bij het organiseren van een actie? Bel mij dan.