Een Zaakassistent is zo gek nog niet…

Jij wilt gewoon doen waar je goed in bent, maar daar horen ook andere werkzaamheden bij. Bijvoorbeeld omdat je een lezing wilt geven of een openingsfeest wilt organiseren. Je weet dat je social media veel beter kunt inzetten voor je bedrijf. Maar dit heeft niks te maken met doen waar je goed in bent. Het is lastig op tijd informatie te plaatsen. En wat moet je dan posten? Facturen versturen, de boekhouding bijhouden. Je stelt het liever uit, terwijl je weet dat dit nodig is. Je hebt een Zaakassistent nodig!

Organiseren

Al die tijd die je aan de organisatie van dit soort dingen moet besteden, had je ook kunnen besteden aan gewoon je werk doen en geld verdienen, waardoor het láten organiseren dus eigenlijk niet zoveel kost. En het wordt je allemaal ook nog eens lekker uit handen genomen. Ik organiseer en communiceer alles op orde, ook als het maar iets heel kleins is.

Lekker laagdrempelig, ik haak tijdelijk aan, als een paperclipje. Gewoon op de tijd dat het jou uitkomt en als je werk wilt uitbesteden. Dat kan ik doen op afstand, maar ik kan ook bij jou komen werken, net wat handig is.